in

Honor kan offentliggöra X3 inom kort

Det ser ut som att Honor kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer introducera en enhet som företaget kommer kalla för Honor X3.

Det sägs att den här modellen kommer få Snapdragon 695 under skalet och som vanligt med Honor nu för tiden så kommer företaget förhoppningsvis hålla låda utanför Kina vid ett senare tillfälle där man förhoppningsvis kommer introducera samma modell med Google Play Services under huven.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Avslöjat: så dyr blir OPPO Find N

Ny bild kan visa skillnaden mellan Xiaomi 12- modellerna