in

Flera bilder på OPPO Find N visar modell i lila

Inom kort kommer OPPO hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya Find N. Nu ser det ut som att den här modellen läckt ut på nytt fast i en kulör vi inte visste att den kommer i sedan tidigare.

Vi ser en lila kulör av modellen. Något som är intressant är att OPPO kommer fortsätta med samma typ av kamerahump som vi bland annat hittat i Find X3 Pro som visades upp i mars det här året.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Samsung Galaxy S22 Note: kan det vara nästa flaggskepp?

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ryktas ha problem med värmen