in

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ryktas ha problem med värmen

Enligt nya uppgifter ser det ut som att Snapdragon 8 Gen 1 från Qualcomm kan ha värmeissues. Läs vidare för att ta reda på mer om nyheten!

Det är tidiga tester på Moto X30 som avslöjat detta. Den här mobilen är ju den första på marknaden ut med den här processorn så det känns nästintill naturligtvis att detta sker till en början. Förhoppningsvis kommer Qualcomm justera lite så att problemet inte sprider sig vidare.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Flera bilder på OPPO Find N visar modell i lila

Nya uppgifter om prestandan i Samsung Galaxy S21 Fan Edition!