in

Nya uppgifter om prestandan i Samsung Galaxy S21 Fan Edition!

Samsung kommer troligen hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya S21 Fan Edition. Nu har det inkommit uppgifter om prestandan i den här enheten.

Det ser ut som att den här modellen kommer få Snapdragon 888 eller Exynos 2100 beroende på region. Vidare ser det ut som att den här modellen kommer få 8/128 eller 8/256 GB minne utöver en modell med 6/128 GB minne.

Det sägs att Samsung kommer visa upp modellen 4 november.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ryktas ha problem med värmen

Ny bild visar hela designen för Samsung Galaxy S21 FE