in

Skal till Xiaomi 12 Ultra har troligtvis läckt!

Om bara dagar kommer Xiaomi troligtvis visa upp nya Xiaomi 12. Men den som väntar på det bästa flaggskeppet kommer troligen få vänta några månader extra. Nu ser det ut som att ett skal till det kommande flaggskeppet Xiaomi 12 Ultra läckt.

Mycket riktigt ser det ut som att Xiaomi kan ha tagit bort den bakre displayen för att istället satsa på ännu flera kameror på baksidan. Det ser ut som att modellen kan komma att få upp till åtminstone 6 kameror på baksidan, något som minst sagt hade varit imponerande (vad man ska med så många till vet jag däremot inte 😜).

Xiaomi 12 Ultra Protective Case Expose Multiple Primary Cameras; 12, 12 Pro Cases Also Appeared

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Ytterligare uppgifter om iPhone SE 3: kommer inte få stor designförändring

Uppgifter: dessa varianter kommer Samsung Galaxy S22 i!