in

Uppgifter: dessa varianter kommer Samsung Galaxy S22 i!

Samsung kommer troligen hålla ett event i februari eller mars nästa år där tillverkaren kommer visa upp nya S22- serien. Nu har det inkommit uppgifter om hur den här serien troligtvis kommer bli i grundversionen S22.

Det ser ut som att den kommer i två varianter med antingen 8/128 eller 8/256 GB minne. När det kommer till färger ser det istället ut som att den kommer bli tillgänglig i svart, vitt, grönt och rosa guld vilket kommer låta kunder välja lite färger.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Skal till Xiaomi 12 Ultra har troligtvis läckt!

Xiaomi 12 kommer få 67W laddning