in

Rykte: då släpper Apple iOS 15.2

Den ovan nämnda versionen av iOS finns redan som beta till iPhones. Men när kommer Apple släppa den skarpa versionen av sin senaste version av iOS?

Enligt uppgifter ser det ut som att företaget kan komma att släppa den här versionen redan nästa vecka. Som jag skrivit tidigare kommer den här versionen av iOS bland annat låta dig kolla in om din iPhone varit inne på service hos verkstaden och vilka appar som då används för att fixa den bland annat.

Via

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Rykte: Huawei P50 Pro snart på globala marknaden

Första uppgifterna om Samsung Galaxy Buds 2 Pro?