in

Rykte: Huawei P50 Pro snart på globala marknaden

Än så länge finns Huaweis P50- serie enbart att köpa i Kina, något som enligt mig inte är konstigt eftersom att deras prylar inte får köra Google Play Services bland annat.

Nu har det dock framkommit uppgifter om att företaget inom en snar framtid kan komma att visa upp flaggskeppet P50 Pro för den globala marknaden. Det framgår inte när det skulle kunna bli, men förhoppningsvis kommer det bli inom en mycket snar framtid. Om den kommer till Sverige är oklart för tillfället.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Sam tar en titt på Pixel 6

Rykte: då släpper Apple iOS 15.2