in

Sam tar en titt på Pixel 6

Sam har nyligen laddat upp en ny video på sin kanal där han den här gången kollat in Google Pixel 6. Det framgår i videon att han föredrar Pixel 6 före Pixel 6 Pro i en hel del saker. Vad det är för saker tänker jag dock inte avslöja här utan det kan ni uppleva genom att att ta en titt på videon nedan!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Xiaomi offentliggör ny teknik för batteri som ska ge bättre batteritid

Rykte: Huawei P50 Pro snart på globala marknaden