in

Specifikationer för displayen i OPPO Find N läcker ut i press

Inom de kommande dagarna kommer OPPO hålla ett event där företaget kommer visa upp nya Find N. Nu ser det ut som att press matreial läckt ut som visar specifikationer för skärmarna i modellen. Inte i enbart ena utan i bägge displayer.

Om vi börjar med den yttre displayen så nämns det inte mycket mer än att den kommer få det mycket intressanta 8.4:9 vilket gör, som ni kan se på bilden, att den kommer bli ovanligt bred i förhållande till höjden.

För den inre displayen får vi reda på lite mer. Här framgår det att den kommer få en skärm vars uppdateringsfrekvens kan variera mellan 0-120Hz samt att den kommer bli 7,1″ stor med en maximal ljusstyrka på 800 nits.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Xiaomi 12 Pro läcker ut på bild

Realme GT2- serien visas upp 20 december