in

Xiaomi 12 Pro läcker ut på bild

Xiaomi kommer troligen hålla ett event inom de kommande veckorna där tillverkaren kommer visa upp nya 12- serien. Nu ser det ut som att Pro modellen läckt.

Det framgår att den här modellen kommer få ett hål i displayen för den främre kameran. Vidare ser det ut som att den här modellen kommer få tre kameror på baksidan. Förhoppningsvis kommer den här modellen få riktigt bra specifikationer så som Snapdragon 8 Gen 1 under skalet bland annat.

Xiaomi 12 Pro Protective Case Reveal Front/Rear Design

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lämna ett svar

Är det så här Xiaomi 12 Ultra kommer se ut?

Specifikationer för displayen i OPPO Find N läcker ut i press