in

Rendering på Xiaomi 12 visar designen

Inom de kommande veckorna förväntas Xiaomi hålla låda där tillverkaren troligtvis kommer visa upp nya Xiaomi 12- serien, Nu ser det ut som att en rendering läckt ut som visar hur den här modellen kommer se ut och att den bland annat kommer få en display som kommer “mäta runt 6,2”.

Vi ser också att den här modellen kommer få tre kameror på baksidan men utöver detta ser det ut som att den kommer få ett hål i displayen för den främre kameran. När det kommer till specifikationer ser det ut som att den kommer få Snapdragon 8 Gen 1 bland annat under skalet vilket inte hade varit fel alls. Det är för stunden oklart när Xiaomi kommer visa upp den här modellen, men förhoppningsvis kommer det bli inom de kommande veckorna!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Uppgift: OnePlus 10 Pro får 50W trådlös och 80W laddning med sladd

Analytikern: så stor skärm får Xiaomis nästa vikbara smartphone