in ,

Uppgift: OnePlus 10 Pro får 50W trådlös och 80W laddning med sladd

Nu har det inkommit uppgifter om att OnePlus kommande flaggskepp 10 Pro kommer få ännu snabbare laddning jämfört med dess föregångare, i alla fall när det kommer till sladd. När det kommer till den trådlösa laddningen ser den fortfarande ut att få lika snabb som sin föregångare.

Men om det stämmer så innebär det att OnePlus kommer uppgradera laddningen från 65W i 9 Pro till 80W i det kommande flaggskeppet 10 Pro, något som givetvis hade varit nice om ni frågar mig!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Bild visar de kulörer som Oppo Find N kunde ha släppts i!

Rendering på Xiaomi 12 visar designen