in

MediaTek Dimensity 8000 teasad

Det ser ut som att Mediatek kommer hålla låda inom en snar framtid där tillverkaren kommer visa upp ett nytt chipp i form av Dimensity 8000. Det ser ut som att det här chippet kommer få åtta processorkärnor och bygga på 5nm-teknik vilket innebär att det inte handlar om ett dåligt chipp utan tvärtom, ett mycket bra chipp!

Det ser ut som att det bland annat kommer stödja 168Hz med Full HD+- upplösning eller 120Hz tillsammans med Quad HD+ – upplösning. Mediatek har som sagt inte visat upp allt om det här chippet ännu men förhoppningsvis får vi reda på mer inom en snar framtid!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Realme antyder att GT2 Pro kommer få 150 gradig vidvinkelkamera

TikTok gör det möjligt att ladda upp i 1080p