in

Realme antyder att GT2 Pro kommer få 150 gradig vidvinkelkamera

Realme kommer hålla låda 20 december där tillverkaren kommer visa upp nya GT2 Pro. Nu har det inkommit nya uppgifter om den här enheten, och det ser ut som att den kommer få en kamera utöver det vanliga!

Den här enheten sägs få en vidvinkelkamera som ska kunna ta foton i 150 graders vinkel, något som kan jämföras med dagens mobiler som de allra flesta enbart har 130 grader för vidvinkel. Dessutom antyder inbjudan att modellen kommer bli tillgänglig i en grön skrud, något som troligen läckt ut tidigare genom bilden ovan!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

OPPO Find X4 ser ut att få processor från MediaTek

MediaTek Dimensity 8000 teasad