in

Lite specifikationer för Huawei P50 Pocket?

Huawei kommer hålla ett event dagen innan julafton där företaget kommer visa upp nya Huawei P50 Pocket. Nu kan det ha framkommit uppgifter om displayen i den kommande enheten från tillverkaren.

Det ser ut som att den kommer få en inre display på 6,8″. Det som nämns som extra specifikt är att den här modellen kanske inte kommer få ett veck som kommer vara speciellt synligt och det hade ju varit oerhört imponerande om ni frågar mig!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Nytt skal till Samsung Galaxy S21 FE läcker

Ny version av “Over the Horizon” läcker, kommer troligtvis med Galaxy S22