in ,

Ny version av “Over the Horizon” läcker, kommer troligtvis med Galaxy S22

Samsung kommer med största sannolikhet hålla ett event i februari där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskepp. Nu har det framkommit uppgifter om att den ikoniska signalen “Over the Horizon” troligtvis kommer göras om igen. Nice!

Ni kan lyssna på hur standardsignalen i Galaxy S22- serien kommer att låta genom att trycka er vidare här.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Lite specifikationer för Huawei P50 Pocket?

Namnet för Samsungs nästa flaggskepp ser ut att bli Galaxy S22 Ultra trots allt