in

S-Pen kan introduceras i nya färger till Galaxy S22 Ultra

Enligt uppgifter är det möjligt att Samsung kommer att introducera ett gäng nya kulörer till S-Pen avsett till Galaxy S22 Ultra, något som skulle vara något nytt för Samsung då tillverkaren inte satsat på det sedan tidigare.

Om detta rykte stämmer så innebär det ju också att mobilen kommer få stöd för penna precis som sin föregångare. Däremot ser det ut som att Samsung kommer ta det steget längre och utrusta modellen med ett dedikerat fack för just pennan.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Google testar ny finess till Maps

Huawei P50 Pocket dyker upp i bild på nytt