in

Nya uppgifter: OnePlus 10 Pro kommer få LTPO 2.0

OnePlus kommer troligen hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp nya OnePlus 10 Pro. Nu har det inkommit uppgifter om den här modellen.

Det ser ut som att den här modellen kommer få en 120Hz display med en variabel uppdateringsfrekvens. Det ser ut som att modellen kommer få nästa generation, exakt vad det innebär är dock högst oklart för tillfället.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Samsung Galaxy S22 Ultra: är det så här den kommer se ut i rött?

Vilka smartphones är de bästa 2021?