in

Samsung Galaxy S22 Ultra: är det så här den kommer se ut i rött?

Samsung kommer troligen hålla ett event i februari nästa år där tillverkaren troligen kommer visa upp nya S22 Ultra. Nu har det inkommit en ny bild som kan visa hur den här modellen kommer se ut i rött!

Vi ser att modellen kan komma att bli tillgänglig i en mycket snygg röd kilör, i alla fall om ni frågar mig. Ni kan läsa mer om nyheten här.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Så stor skärm kommer Xiaomi 12 få

Nya uppgifter: OnePlus 10 Pro kommer få LTPO 2.0