in

Är det här en del av OnePlus 10 Pro?

Det sägs att OnePlus kommer hålla ett Kina exklusivt event redan nästa månad där företaget troligtvis kommer visa upp nya OnePlus 10- serien. Nu ser det ut som att företaget möjligtvis släppt en teaser som kan visa el del av baksidan på mobilen.

Av bilden ovan att döma ser det ut som att den här modellen kommer släppas i samma svarta kulör som sin föregångare OnePlus 9 Pro.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

SEB kommer få stöd för Apple Pay!

Realme GT2 åker fast i benchmark