in

SEB kommer få stöd för Apple Pay!

Medans flera konkurrenter genom åren introducerat stöd för Google och Apple Pay har SEB av någon outgrundlig anledning suttit lite väl stilla i båten. Nu har det dock inkommit positiva uppgifter!

Det är i ett Facebookinlägg som banken svarar på en kommentar där det framgår att man åtminstone kommer släppa stöd för Apple Pay. När det kommer framgår dock inte men förhoppningsvis är det inte långt bort.

Samtidigt är det fortfarande oklart om man även arbetar på virtuella kort för Google Pay.

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

iPhone 14: är det så här den kommer se ut?

Är det här en del av OnePlus 10 Pro?