in

Flera skumma appar som bannats i Google Play hittade i Samsung Galaxy Store

Samsungs Galaxy Store är ett bra komplement till Google Play Store, men det är ju inte bra om skadliga appar kan hitta in i Galaxy Store.

Nu ser det ut som att just det kan ha hänt. Det framgår att flera appar som bannats från Play Store för att innehålla kopierat innehåll så som filmer hittat in i Galaxy Store och dessutom att de varit möjliga att ladda ner. Vi hoppas att Samsung kommer fixa detta!

Samsung’s Galaxy Store caught housing some sketchy ‘Showbox’ apps that trigger Google’s safeguards

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

ASUS Zenfone 8 och 8 Flip uppdateras till Android 12

Samsung Galaxy S21 FE dyker upp på ny unboxing