in

Samsung Galaxy S21 FE dyker upp på ny unboxing

Samsung har inte kunnat hålla Galaxy S21 Fan Edition borta från rampljuset. Nu har det spekulerats vilt om mobilen i snart ett halvår tillsammans med specifikationer och bilder som läckt till höger och vänster!

Nu har kanske (?) den sista unboxing videon på modellen läckt ut på nätet? Ni kan se när den unboxas i videon nedan!

Senaste inläggen

Written by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.

Flera skumma appar som bannats i Google Play hittade i Samsung Galaxy Store

Apple bommar igen alla sina ställen i New York, USA