Motorola Razr 2022 uppvisad

Motorola har under dagen visat upp en ny Razr, som inledningsvis dock enbart ser ut att bli tillgänglig i Kina, dock spekuleras det om att modellen kommer hitta till länder utanför just Kina om några månader.

Razr 2022 är unik i sitt slag då den fått en P-OLED panel på 6,7 tum på insidan med en uppdateringsfrekvens på hela 144Hz! Moto har kört med det ett tag nu i många av sina traditionella smartphones men att den höga Hz:en skulle hitta in i en vikbar var lite otippat.

Under skalet sitter Qualcomms senaste chipp Snap 8+ Gen 1, med 8/128, 8/2156 eller 12/256 GB minne. Modellen har vidare fått ett 3500 mAh batteri med 33W laddning, dubbla kameror (50+13 MP) samt en skärm på utsidan som mäter 2,7″ (att jämföra med Z Flip 4 som har 1,9″…).

Det bästa av allt tycker jag är priset. Razr 2022 är inte så snordyr som Razr varit tidigare, i alla fall inte i Kina då modellen har ett ingångspris på 890 dollar för 8/128 GB och kostar upp till 1083 dollar om du vill ha det bästa med 12/256 GB minne.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.