Nya uppgifter om Xiaomi Mix Fold 2, timmar före eventet

Senare idag kommer Xiaomi hålla låda där tillverkaren kommer visa upp nya Fold 2. Nu ser det ut som att specifikationer för den här modellen kan ha läckt ut i förtid.

Det sägs att den kommer få en 6,56 tumsskärm på utsidan med FHD+- upplösning tillsammans med 120Hz. På insidan ser det istället ut som att den kommer få en 8,02 tumsskärm med WQHD- upplösning med 120Hz.

Under huven kommer modellen troligen med Snapdragon 8+ Gen 1 tillsammans med 12 GB RAM och 256 GB minne. Det nämns även att den troligen kommer med ett 4500 mAh som ska kunna snabbladdas med 67W hastighet.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.