Google Pixel 6 uppges ha problem med batteriet efter Android 13-uppdatering

Rapporter fullkomligt väller inte gällande Pixel 6 och 6 Pro och problem med batteriet när många uppdaterat till Android 13, inte bra!

Mer specifikt ser det ut som att många behöver ladda deras Pixel 6 och 6 Pro flera gånger om dagen efter den här uppdateringen. Google ser dessutom inte ut att ha svarat på detta men jag kan ju gissa att man har full panik och att man håller på att jobba på en fix för det här problemet, så hade jag i alla fall betett mig om jag var Google.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.