Så här ser Motorola Edge 30 Neo ut!

Evan Blass har nyligen laddat upp ett gäng bilder som visar hur en kommande smartphone vid namn Edge 30 Neo från Motorola kommer att se ut. Utöver det listas några specifikationer som modellen påstås få.

Vi ser att modellen kommer i ett gäng olika kulörer och när det kommer till specifikationer sägs det att modellen kan få följande:

  • Processor: Snapdragon 695 med 8/256 GB minne
  • Display: 6,28″ (OLED) med Full HD+- upplösning och 120Hz
  • Kameror: 64 MP+13 MP (på baksidan)
  • Batteri: 4020 mAh med 30W laddning

Ni bör observera att detta bara är rykten för specifikationerna för enheten.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.