Kommer den enda uppgraderingen för Samsung Galaxy S23 och S23+ bli processorn?

Det har börjat spekuleras vilt om Samsungs kommande smartphones i S23-serien. Det är mycket tragiskt om detta stämmer eftersom åtminstone jag vill se en utveckling bland smartphones som är stor.

Men enligt Ice Universe kommer Samsung Galaxy S23 och S23+ påminna mycket om sina föregångare med ett undantag: processorn. Han nämner bara Snap 8 Gen 2, vilket troligtvis innebär att Samsung för första gången på väldigt länge kommer utrusta alla Galaxy S-modeller med chipp från Qualcomm.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.