Här är iPhone 14

Nya iPhone 14 har introducerats! Till skillnad från förra året har man skrotat Minin och satsat på en Plus istället.

Bägge modeller har utrustats med ett tåligt glas och enligt Apple ska framförallt 14 Plus erbjuda riktigt bra batteritid. Apple fortsätter med A15 men har “tweakat” det här chippet i dessa modeller något. Kamerorna har också uppgraderats i form av en ny 12 MP-sensor, och som ni kan se på bilderna har modellerna två kameror på 12 MP vardera. Selfiekameran är också ny på 12 MP och har autofokus.

Modellen har naturligtvis 5G och det ser som väntat ut som att Apple satsat hårt på eSIM och det ser ut som att Apple slopat luckan för det fysiska SIM-kortet i USA. Den har även stöd för satellitkommunikation, något Huawei var först med att introducera till Mate 50 Pro.

iPhone 14 kostar från 799 dollar medans 14 Plus kostar från 899 dollar.

Texten uppdateras.