Ice: Samsung Galaxy S23 Ultra kommer påminna mycket om S22 Ultra

I början av nästa år kommer Samsung troligtvis visa upp nya S23-trion. Nu har det inkommit uppgifter från Ice Universe gällande den här serien men främst S23 Ultra.

Det ser ut som att den kommer få exakt samma specifikationer för displayen som Samsung utrustat S22 Ultra med. Om detta stämmer innebär det att modellen kommer få en 6,8 tumsskärm med WQHD-upplösning tillsammans med 120Hz uppdateringsfrekvens med möjlighet att gå ner till 1Hz.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.