Dessa kulörer kommer Google Pixel 7 Pro bli tillgänglig i

6 oktober vet vi att Google kommer hålla låda där tillverkaren kommer viss upp nya Pixel 7 Pro. Nu har företaget avslöjat vilka färger den här mobilen kommer bli tillgänglig i!

Vi ser att den kommer i ganska tråkiga färger om ni frågar mig. Det handlar om vitt och svart, men även en grå kulör. Dessvärre ser det ut som att Google kan ha använt sig av en glansig baksida på alla tre modeller, möjligtvis då det sägs att den här modellen kan ha fått en baksida gjord i keramik.

Google exhibits full Pixel 7 and 7 Pro color lineup [Gallery]

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.