Samsung fortsätter håna Apple med sina flaggskepp

Apple visade nyligen upp den nya iPhone 14-serien. Ett företag som verkar vara extra medvetna om detta är Samsung. Nu har företaget laddat upp ett gäng Tweets där men visar upp saker som S22 Ultra samt Z Flip och Fold4 ken göra men som Apple ännu inte kan fixa.

I Tweetsen ser vi bland annat att Samsung hånar Apple för att man ”bara” har 48 MP och inte 108 MP som Samsung har för sitt flaggskepp S22 Ultra. Vidare framkommer det att Samsung har vikbara telefoner, något Apple minsann inte kan erbjuda 😝

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.