Lådorna till iPhone 14 och 14 Plus avslöjade -bekräftar det väntade

16 september är det säljstart för iPhone 14-modellerna och nu har lådorna avslöjats för dessa modeller, och tyvärr så bekräftar de det som vi alla hade väntat oss.

Vi ser att lådorna är så grunda så att det är omöjligt att en laddare med tillhörande sladd får plats i lådan. Det innebär att de som köper en iPhone 14 eller 14 Plus får köpa till en laddare om man inte redan har en.

En tidigare läckt bild har avslöjat att det är precis samma sak för iPhone 14 Pro och

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.