Analytiker: iPhone 14 Plus säljer skit

Förbokningarna tog sin fart för iPhone 14-serien i fredags, och det är ingen hemlighet att iPhone 14 Pro och 14 Pro Max då många som förbokar vet vad de vill ha och många vill ju ha det bästa.

Det är ingen överraskning att 14 Plus inte förbokas som en het potatis, men att den säljer sämre än exempelvis iPhone SE eller förra årets 13 Mini är lite oroande. Jag hoppas och tror däremot att försäljningen kommer ta fart när modellen finns i butik att köpa, något som inte skulle förvåna mig!

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.