Google puffar för Pixel 7 och 7 Pro

6 oktober kommer Google hålla event där tillverkaren kommer visa upp nya Pixel 7 och 7 Pro. Nu har företaget laddat upp en teaser för Pixel 7 och 7 Pro i form av chips, mycket intressant!

Vi ser alla olika kulörer som modellerna kommer bli tillgängliga i, och i min mening sticker verkligen den citron-gula kulören ut. Hur nice som helst! Tyvärr ser det däremot inte ut som att 7 Pro kommer bli tillgänglig i den här kulören utan den kommer enbart i svart, grått och vitt medans vanliga 7an ser ut att bli tillgänglig i vitt, svart och gul.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.