Nya Chromecast HD läcker ut på pressbilder

Google kommer hålla ett event den 6 oktober där tillverkaren kommer viss upp nya telefoner. Men det ser inte ut att bli allt. På eventet kommer tillverkaren troligen också visa upp en ny billigare Chromecast.

Namnet för den här enheten kommer bli Chromecast HD och pressbilder har nu läckt ut på enheten som visar hur den kommer se ut. Vi ser att den kommer få en tillhörande fjärrkontroll och det ser ut som att enheten kommer kosta runt 40 dollar.

Om den kommer till Sverige återstår ju att se, men jag kan tänka mig att den inte gör det inledningsvis åtminstone.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.