Uppgifter om displayen i Oppo Find X6-serien

Det sägs att uppföljare till årets Find X6-serie från Oppo kan vara nära. Nu ser det ut som att uppgifter om hur mobilernas displayer kommer bli, åtminstone delvis.

Om vi börjar med Oppo Find X6 ser det ut som att modellen kommer få en skärm tillverkad av kinesiska BOE med 1,5K-upplösning. Hur stor skärmen kommer bli samt hur många Hz den kommer få är ännu okänt, men jag hoppas åtminstone på 120Hz.

När det kommer till Find X6 Pro ser det ut som att modellen kommer få en 2k-upplöst display. Liksom i Find X6 fall är det ännu okänt hur stor displayen kommer bli och hur många Hz den kommer utrustas med.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.