Så här ser uppföljaren till Vivo X Fold ut!

Det sägs att Vico kommer viss upp en ny modell av X Fold inom en snar framtid vid namn X Fold+. Nu ser det ut som att modellen läckt ut på bild där vi ser att den kommer se ut som X Fold sett till utsidan.

Däremot sägs det att den kommer erbjuda Snapdragon 8+ Gen 1 under huven istället för Snapdragon 8 Gen 1 och det ser även ut som att den kommer få stöd för 80W-laddning istället för 66W. Batteriet kommer dock fortfarande vara 4600 mAh stort. Övriga specifikationer sägs bli desamma som i X Fold.

Via

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.