Xiaomi 12T Pro läcker ut

Så tidigt som nästa vecka sägs det att Xiaomi kommer hålla låda där företaget kommer viss upp nya 12T-serien, och nu ser det ut som att flaggskeppet 12T Pro läckt ut på bild tillsammans med specifikationer, och det ser ut som att den här modellen kommer bli tillgänglig i Sverige.

När det kommer till just specifikationer ser det ut som att modellen kommer få en 6,67 tumsskärm med 120Hz och Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi det nya chippet Snapdragon 8+ Gen 1 med 12 GB RAM och 256 GB minne. Modellen kommer bli den andra på marknaden med en 200 MP main kamera från Samsung efter Motorola Edge 30 Ultra.

I övrigt kommer den troligen med ett 5000 mAh-batteri med 120W snabbladdning och Android 12 från start. Det sägs att priset kommer ligga på fördelaktiga 850 euro.

Annons

Rasmus Hellmyrs skriver på den här sidan om mobiltelefoner. Han har i sina unga dagar lekt runt med en massa mobiler, då det är mobiler som gäller i hans liv. Det är därför han startat upp den här sidan och det är även därför han kallar sig för den enda tech-influencern i Sverige.