Många specifikationer för Samsung Galaxy S23-trion röjda

Om bara några dagar kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya S23-serien. Nu har en hel lista med specifikationer läckt ut som bekräftar att S23 Ultra kommer få en nedgradering för selfiekameran.

Den kommer gå från 40 MP i S22 Ultra till 12 MP i S23 Ultra. Nödvändigtvis betyder det inte att det handlar om en sämre kamera då möjligheten finns att övriga specifikationer kan vara bättre så som att sensorn kan vara av den större typen.

Övriga specifikationer listas också

Det är inte bara specifikationer för den främre kameran som listas för S23 Ultra. Det framgår att de övriga modellerna kommer få samma selfiekameran, men specifikationer för de bakre kamerorna framgår också. Vi ser att S23 Ultra kommer få en primär 200 MP-kamera medans S23 och S23+ kommer få en primär 50 MP-kamera.

S23 Ultra kommer få ett 5000 mAh batteri med 45W laddning, S23+ ett 4700 mAh med 45W och S23 med ett 3900 mAh batteri med 25W, och Anthony har sedan tidigare sagt att mobilerna kommer erbjuda “batteritid för hela dagen”. Förhoppningsvis innebär detta oerhört bra optimering.

Annat som vi ser är att S23 Ultra kommer få en 6,8 tumsskärm, S23+ en 6,6 tumsskärm och S23 en 6,1 tumsskärm och förhoppningsvis kommer det innebära att den sistnämnda kommer bli riktigt kompakt!

Latest Galaxy S23 leaks confirm ‘Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy,’ 12MP selfie camera on Ultra

Sånt som också kan intressera…