Ming-Chi Kuo: vikbar iPad släpps 2024

Enligt analytikern Ming-Chi Kuo kommer Apple att släppa en vikbar iPad inte det här året men däremot under nästa år.

Det sägs däremot att företaget kommer att skippa att visa upp någon iPad det här året och att man kommer att vänta till nästa år innan man kommer att visa upp några iPads över huvud taget. Det sägs att Apple kommer att visa upp en ny iPad Mini till att börja med under 2024.

Inte första gången vi hör något om en vikbar iPad

Under åren som gått har det spekulerats mycket om en vikbar iPad, och till skillnad från många konkurrenter ser det inte ut som att Apple kommer visa upp en vikbar smartphone till att börja med utan en vikbar iPad. När det kommer till storlekar sägs det att iPad Pro kommer få nya storlekar, från 11″ till 11,1″ samt från 12,9″ till 13,1″. Frågan är om någon av dessa kommer att bli vikbara?

Sånt som också kan intressera…