Officiell bild på OnePlus 11R, visas upp 7 februari i Kina

Sedan tidigare vet vi att OnePlus kommer hålla låda 7 februari i Indien där tillverkaren kommer visa upp nya 11 5G. Nu har det inkommit en till synas officiell bild på 11R, en modell som med största sannolikhet inte kommer bli tillgänglig i Sverige.

Vi ser en design som påminner om 11, men det ser ut som att mobilen som sagt kommer sakna kameror gjorda i samarbete med Hasselblad, något som troligtvis innebär att kalibreringen av färger kommer vara sämre än kamerorna i OnePlus 11. Vi ser även att man valt att centrera den främre kameran.

Hur blir specifikationerna för mobilen?

OnePlus gick för några dagar ut sedan och bekräftade att 11R kommer drivas av Snapdragon 8+ Gen 1, troligtvis med upp till 16 GB RAM och 256 GB minne.

Via

Sånt som också kan intressera…