OnePlus V Fold & V Flip sägs vara på ingång, vikbara från OnePlus

Vid det här laget är det ingen hemlighet att Oppo och OnePlus mer eller mindre sitter ihop på många sätt men “serverar” olika geografiska platser i världen. OnePlus är exempelvis betydligt mer inriktade på Europa än vad Oppo är.

Under en längre tid har det spekulerats om att OnePlus jobbar på en flip smartphone av vikbar typ, men enligt Mukul Sharma håller tillverkaren även på att ta fram en vikbar smartphone som kan vikas ut till en tablet.

Kallas V Fold och V Flip

Enligt Sharma kommer modellerna att kallas för V Fold (som sägs bli den som kan vikas ut till tablet) och V Flip. Jag misstänker att de kommer ha mycket gemensamt med Oppo Find N2 och N2 Flip, två enheter som jag hört extremt mycket gott om! Det speciella med OnePlus enheter, om det stämmer, är väll att de kommer släppas i Europa och att de förhoppningsvis kan ge Samsung lite konkurrens!

Sånt som också kan intressera…