OnePlus presenterar 11R, men inte med alla detaljer

Jag skrev för några timmar sedan att OnePlus kommer hålla ett event den 7 februari där man inte bara kommer att visa upp 11 5G utan även 11R. Trots detta verkar det som att företaget nu offentliggjort flera olika detaljer för 11R.

Det framgår att modellen kommer få Snapdragon 8+ Gen 1 med upp till 16 GB RAM-minne liksom att den kommer få en 120Hz skärm som ska kunna justera uppdateringsfrekvensen mellan 40Hz och i flera steg upp till 120Hz. Dessutom framkommer det att den kommer få ett 5000 mAh batteri med 100W-laddning som ska kunna ladda batteriet från tomt till fullt på blott 25 minuter. Inte ett ord om någon trådlös laddning

Övrigt får vänta

Övriga saker så som hur stor skärm mobilen kommer få liksom egenskaper för kamerorna, pris och tillgänglighet får vi förhoppningsvis reda på den 7 februari.

Via

Sånt som också kan intressera…