735b0e29gy1halp54odznj20yi1a4aha

Många specifikationer för Oppo Find X6 Pro Snapdragon och MediaTek Edition läckta

Det verkar som att Oppo kommer satsa på två versioner av flaggskeppet X6 Pro, en som kallas för X6 Pro MediaTek Edition och en annan som kallas för X6 Pro Snapdragon Edition. Många likheter finns, men också en del skillnader.

Det uppges att bägge modeller kommer få en skärm på 6,82″ med QHD+- upplösning med 120Hz. Vidare nämns det att bägge kommer få UFS 3.1 (och inte 4.0 vilket förvånar enormt) samt ett 5000 mAh batteri med 100W trådad laddning och 50W trådlös laddning om man hellre föredrar det.

Det ser också ut som att mobilen kommer få tre stycken 50 MP-kameror på baksidan varav den primära kommer få en 1″ stor sensor, något som bland annat Xiaomi 12S Ultra och Vivo X90 Pro+ erbjuder.

Snapdragon-upplagan kommer naturligtvis köra Snapdragon 8 Gen 2 medans MediaTek-upplagan kommer köra Dimenity 9200. Det är ännu oklart hur mycket RAM och ROM dessa kommer att få.

Det nämns även att mobilerna kommer erbjuda optiska fingeravtrycksläsare tillsammans med Android 13 och en riktigt bra motor för haptic feedback!

mobileofsweden

About

Rasmus Hellmyrs är CEO för Mobilanyheter. Han älskar smartphones och föredrar Android.

https://mobilanyheter.net