Posted in: OnePlus

Grundaren till Nothing, Carl Pei, recenserar Nothing Phone 1 mot OnePlus 11

Carl Pei var en av två som grundade OnePlus för ett antal år sedan. Företaget blev snabbt känt inom tech-industrin eftersom de erbjöd mobiler med typ samma specifikationer som dess konkurrenter fast till halva priset.

Sedan några år tillbaka har Pei lämnat OnePlus bakom sig och startat upp ett företag vid namn Nothing. Det första dem släppte var ett par hörlurar för att sedan släppa mobilen Phone 1.

Carl har i sin senaste video gjort något som jag aldrig sett någon annan tillverkare göra, nämligen att recensera sin egna produkt samtidigt som han jämför den med OnePlus 11, en smartphone han inte varit med och utvecklat men däremot ett företag han varit hos i väldigt många år.

Ni kan se vad han tycker om OnePlus 11 genom att kolla in videon här nedanför.

Back to Top