Samsung Galaxy A54 är tydligen enklare att fixa än S23

Inom de kommande veckorna kommer vi troligtvis få reda på mer om Galaxy A54 och A34. Nu har det inkommit uppgifter om att A54 med största sannolikhet kommer bli en enklare smartphone att reparera kontra S23 om olyckan skulle vara framme.

Samsung har liksom Apple på senare tid satsat mycket på att deras smartphones ska vara enklare att repetera än tidigare, och nu har det framkommit att A54 fått betyget 8,2 på en 0-10 gradig skala, att jämföra med S23 som fått 8,4 poäng i samma program (ju högre poäng desto svårare att reparera). Jag misstänker att A54 kommer vara gjord i material så som glas (framsidan) och “glastick” på sidorna (ramen) och baksidan, något som om det stämmer kommer göra modellen enklare att reparera än S23 som är gjord i glas och aluminium.

Via

Sånt som också kan intressera…