Samsung Galaxy Z Fold5 kanske inte får någon Snapdragon 8+ Gen 2-processor

Förra året introducerade Qualcomm chippet Snapdragon 8+ Gen 1 vilket var en något uppgraderad version av Gen 1. Det här chippet sattes i de flesta flaggskeppen som släpptes under andra halvan förra året, men det är möjligt att det inte kommer bli favorit i repris under det här året.

Enligt uppgifter är det möjligt att Qualcomm inte kommer att introducera någon Snapdragon 8+ Gen 2, något som jag personligen tycker låter smart eftersom skillnaden mellan 8 Gen 2 och 8 Gen 2+ troligtvis skulle vara mycket liten. Detta kan innebära att Samsungs kommande flaggskepp, Z Flip och ZFold5, inte kommer att få någon bättre processor än den som sitter i S23-trion, men jag tycker att den duger 😜 Samsung kommer troligen visa upp sina vikbara smartphones under augusti månad.

Via

Annat som kan intressera!