Hem Huawei Mate X3 kan bli imponerande!

Huawei Mate X3 kan bli imponerande!

Screenshot Capture 2023 02 25 03 23 19

Det ser ut som att flera specifikationer för Huaweis kommande vikbara smartphone Mate X3 nu kan ha läckt ut, och de ser trots allt imponerande ut, även om den här modellen inte heller förväntas få något 5G-stöd vilket också är tråkigt.

När det kommer till skärmarna sägs det att den på utsidan kommer se ut ungefär som den gör i Mate X2 med ett hål i skärmen för den främre kameran. Det ska istället vara på insidan det hänt grejer! Det sägs att mobilen kommer få QHD+- upplösning, något som förmodligen kommer leda till en knivskarp skärpa. Det nämns ingenting om hur stor den här skärmen kommer vara, men jag tror att den kommer vara runt 8″, precis som i Mate X2. Något som är intressant är att källan hävdar att det inte kommer vara några “störningsmoment” i den inre skärmen, innebär det att Huawei skippat den inre kameran eller har man gömt den under displayen? Gällande prestandan nämns Snap 8+ Gen 1, och jag misstänker att mobilen inte kommer få något 5G-stöd. Mate X3 kan även få ett av de största batterierna som någonsin suttit i8 en vikbar smartphone då det sägs att modellen kommer få ett 4800 mAh-batteri med 66W-laddning. Som de flesta vet är Huawei inte bästa vänner med USA och jag har svårt att se att Mate X3 kommer köra Google Play Services.